Laura Garcia, Anna Ballesteros i Natàlia Jordà, guanyen el premi “Aigua, usos i coneixement”

VilaWeb
Redacció
24.09.2013 - 16:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El divendres, 20 de setembre, va tenir lloc l’acte de lliurament del Premi Aigua, usos i coneixement, convocat per la Universitat de Vic i Agbar. L’objectiu del premi és potenciar els estudis científics sobre l’aigua entre els estudiants universitaris i preuniversitaris. Les guanyadores del premi foren Laura Garcia, Anna Ballesteros i Natàlia Jordà, que podran realizar una estada de pràctiques en una empresa.

Durant l’acte de lliurament, les candidates al premi van tenir l’oportunitat de presentar el contingut dels seus treballs. L’acte fou presidit per la vicerectora de Recerca i Transferencia de Coneixement, Marta Otero i comptà amb la presència de David Bosch, director de Clients de Catalunya-nord d’Agbar. Marc Ordeix, profesor de l’EPS, va contextualitzar el lliurament d’aquesta segona edició del premi dins  l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua.

Laura Garcia Soler fou premiada en la categoria C, adreçada a estudiants universitaris d’últim curs, pel treball “Reconstrucció paleoambiental de l’estany càrstic de Banyoles durant la segona meitat de l’Holocè utilitzant el registre fòssil dels quironòmids”; Anna  Ballesteros, dins la categoria A, adreçada a estudiants universitaris, pel treball “L’arsènic a l’aigua de Setcases”; i Natàlia Jordà Casals, també dins la categoria A, pel treball ”Buscant rajolins d’història”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any