La salut de Juan Carlos empitjora

  • Els metges es plantegen d'enviar el rei espanyol als Estats Units

VilaWeb
Redacció
20.09.2013 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La salut de Juan Carlos ha empitjorat, segons que han explicat els metges que l’atenen i que segueixen el seu procés de recuperació de de l’operació de doble hèrnia discal del mes de març passat, segons que informa el diari El Mundo. Les fonts de la casa reial espanyola citades diuen que se li ha agreujat el mal a la cama i al maluc esquerra, afectats per la caiguda que va tenir el 14 d’abril de l’any passat mentre era de cacera a Botswana.

La Vanguardia afegeix que ‘s’ha detectat una complicació causada pel deteriorament de les articulacions i de la massa òssia al maluc esquerre’ i que per això l’equip de metges que l’atén es planteja de traslladar-lo a una clínica dels Estats Units. Afegeix que avui mateix la casa reial podria donar informació detallada sobre l’estat de Juan Carlos.

Aquest agreujament del seu estat de salut coincideix en un moment en què es debat la conveniència que Juan Carlos abdiqui i en què es qüestiona la seva capacitat de gestionar afers espinosos com el procés d’autodeterminació de Catalunya. Un exemple en aquest sentit l’ha exposat aquesta mateixa setmana el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve (CiU), que ha explicat com fou escridassat i fins i tot amenaçat per Juan Carlos després de la gran manifestació de l’Onze de Setembre de l’any vinent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any