Lluís Llach i Andreu Buenafuente, amb els mestres de les Illes

  • Se solidaritzen amb la vaga indefinida contra el decret de llengües

VilaWeb
Redacció
19.09.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Continua creixent el suport a la lluita i a la vaga indefinida dels docents de les Illes contra el polèmic decret del trilingüisme de Bauzá. El cantant Lluís Llach ha fet arribar una imatge en què apareix vestit amb la samarreta verda de la Plataforma Crida, a favor de l’ensenyament públic i donant suport a la vaga. La imatge va acompanyada d’un breu text en què se solidaritza amb la lluita a favor d’un ensenyament públic de qualitat i la igualtat per a la llengua catalana. ‘Contra les formes totalitàries dels governants del Partit Popular, que passen per damunt del respecte als professionals de l’educació, us voldria transmetre des de la meva petitesa el meu suport i encoratjar-vos a continuar.’

Per una altra banda, l’humorista i presentador Andreu Buenafuente ha enviat ‘ànims’ als mestres de les Illes, en una piulada a Twitter:

Petició perquè Jordi Évole dediqui un programa de ‘Salvados’ al decret i a les protestes

D’ençà que començaren les jornades d’aturades i protestes, molts usuaris de les xarxes socials han demanat a Jordi Évole, el reporter del programa ‘Salvados’ de la Sexta, que faci un monogràfic sobre la implantació del decret a les Illes. Ho han fet també a través de la plataforma de Change.org, en una petició que ja ha rebut més d’onze mil signatures.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any