La CATosfera ja s’ha enllaçat!

  • Des d'ahir dilluns la CATosfera ja s'ha enllaçat, avantçant-se doncs a la Via Catalana ...>>
    Dt. 10 de setembre del 2013

VilaWeb
Redacció
10.09.2013 - 05:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com ja vos vam anunciar, un grup de blocaires independentistes van decidir enllaçar-se per celebrar la diada, i d’alguna manera, fer ells també una mena de Via Catalana a la xarxa. Els organitzadors, van demanar la nostra col·laboració, per aconseguir que els blocaires nord-catalans participessin en aquesta aventura.

Explicaven  ‘Ens imaginem que serà maco poder saltar de blog en blog veient mil imatges, llegint poemes, compartim pensaments i il·lusions amb les persones que són darrera de cada blog i que pensen i senten el mateix que nosaltres (de fet, ara mateix visitar la barra lateral del blog on estan representats tots els que hi participaran esgarrifa, molts d’ells llueixen el logo que ens identifica i que diu que els blogaires ni dormim ni descansem i que tenim els sentiments ben ben vius)

Tant si heu participat com si no, aquí trobareu els resultats, ja que des d’ahir dilluns, la via cap a la independència online està en marxa.

Des d’aquí volem felicitar als organitzadors per l’èxit assolit , sobretot a l’Àngels Sargantana, que va ser qui es va posar en contacte amb nosaltres, i a qui volem donar públicament les gràcies per no oblidar que ‘Catalunya Nord, també és Catalunya’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any