Huguet a Chacón: ‘Fa vergonya que representis un partit que ha arribat a la Generalitat gràcies a ERC’

  • L'ex-conseller del tripartit i l'ex-ministra socialista polemitzen a twitter

VilaWeb
ACN
13.08.2013 - 18:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Josep Huguet, exconseller d’Innovació, Universitats i Empresa en l’època del tripartit, ha criticat l’ex-ministra socialista Carme Chacón a la xarxa social Twitter.

‘Fa vergonya que representis un partit que ha arribat a la Generalitat gràcies a ERC. Ets una portaveu de la casta extractiva espanyola’, li ha etzibat el republicà en resposta a una piulada prèvia de la socialista catalana en què recriminava el pacte CiU-ERC per no donar explicacions sobre malnutrició infantil al Parlament.

‘CiU abraçant la independència d’ERC i ERC eludint explicacions del Govern sobre malnutrició infantil. Vendre’s l’ànima per seguir a la cadira’, deia en un piulet Chacón.


Huguet també ha aprofitat per dir-li que quan Chacón va ‘aplaudir’ la sentència del TC sobre l’Estatut, estava ‘validant l’espoli del 8% del PIB’ que pateix Catalunya, que porta, diu l’exconseller republicà, als 50.000 nens malnutrits que denuncia el Síndic en el seu informe.

Elisenda Paluzie li ha recordat a Huguet que ERC va votar amb el PSOE el finançament per a Catalunya amb la LOFCA del 2009. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any