La CATosfera també s’enllaçarà l’11 de setembre

  • Dc. 28 d'agost del 2013
    Com ja sabeu hi ha en marxa la realització d'una cadena humana (La 'Via Catalana cap a la Independència') el pròxim 11 de setembre, organitzada per l' Asssemblea Nacional Catalana (ANC), i que els nord-catalans ens podem apuntar també a la part d'aquí d'aquesta Via.catalana. Doncs bé, també hi ha una proposta d'enllaçar els blogs de la CATosfera ...>

VilaWeb
Redacció
28.08.2013 - 05:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els organitzadors demanen ajuda per aconseguir que també Catalunya Nord participi. Ja sabem que no els defraudarem, i ben segur que els nord-catalans amb blogs voldran sumar-s’hi.

Per això vos recomanem que visiteu el Blog- via cap a la independència on trobareu tota la informació sobre aquest acte, que podeu fer molt senzillamentr i ràpid des de casa vostra, només enllaçant-vos.

Els organitzadors expliquen : ‘Ens imaginem que serà maco poder saltar de blog en blog veient mil imatges, llegint poemes, compartim pensaments i il·lusions amb les persones que són darrera de cada blog i que pensen i senten el mateix que nosaltres (de fet, ara mateix visitar la barra lateral del blog on estan representats tots els que hi participaran esgarrifa, molts d’ells llueixen el logo que ens identifica i que diu que els blogaires ni dormim ni descansem i que tenim els sentiments ben vius)‘.

També han obert una pagina a Facebook que trobareu aquí . A més a més podeu visitar una exposició de fotografies que trobareu aquí , i també haikus que podeu visitar des d’aquí

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any