Bauzá vol prohibir per llei els llaços a les façanes de les escoles

  • El govern balear ha aprovat una Llei sobre l'ús de Símbols Institucionals de les Illes Balears

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El govern de José Ramón Bauzá va aprovar ahir una Llei sobre l’ús de Símbols Institucionals de les Illes Balears, que pretén regular la simbologia dels edificis i espais públics de totes les institucions de les Illes. Amb aquesta mesura, Bauzá vol prohibir per llei els llaços que s’han posat aquests últims cursos a les escoles contra la política lingüística i educativa del govern.

La llei prohibeix l’ús de qualsevol símbol considerat ‘no oficial’ en els edificis públics de les Illes. Estableix com a oficials la bandera de les Illes, l’escut de la comunitat autònoma, el dia de les Illes Balears, així com qualsevol altre que sigui declarat oficialment pel govern.

Per a poder col·locar els llaços amb les quatre barres a les façanes dels centres públics i concertats caldrà demanar una autorització al govern. Però el conseller de Presidència, Antoni Gómez, ja ha anunciat que l’objectiu de la llei és ‘impedir les expressions ideològiques’ a tots els edificis públics o que ofereixin serveis públics.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any