Nit de música i poesia catalana a Marratxí

  • Obres líriques de Blai Bonet, Joan Brossa, Miquel Martí i Pol, Bartomeu Rosselló Pòrcel i Gulllem d’Efak

VilaWeb
Redacció
27.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest vespre (21.30), el Molí de sa Cabaneta de Marratxí (Raiguer) acull una vetllada de música i poesia catalana. Organitzada per la secció local de l’Obra Cultural Balear, s’hi podran sentir poemes d’autors catalans i mallorquins com ara Blai BonetBartomeu Rosselló-Pòrcel, Guillem d’EfakBiel MajoralMiquel Martí i Pol i Joan Brossa entre molts més. Amb un acompanyament musical de guitarra, oboè, fagot i clarinet, sis rapsodes diferents llegiran poemes

El programa inclou catorze temes lírics com ara: ‘Elegia’ de Joan Brossa, ‘Temps, temps, temps’ de Biel Majoral, ‘Seràs l’heroi d’un mapa’ de Damià Pons i dues obres de Josep Maria Llompart. Seguirà amb ‘Hi ha dues classes d’homes’ de Miquel Bauçà i ‘A Mallorca, durant la guerra civil’ de Bartomeu Rosselló-Pòrcel. També es recitarà ‘Comiat’ de Guillem d’Efak, ‘Marta, per tu’ de Miquel Martí i Pol i ‘Gaspar Hauser nº2’ de Blai Bonet.

La soprano Maria Roselló, Bartomeu Mestre, Mònica Pastor i Cèlia Riba interpretaran i cantaran els poemes. En la lectura també hi participaran els poetes Biel Majoral i Damià Pons, que recitaran les seves pròpies obres.

.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any