Pau Alabajos, Senior, Arrap i Biano pel periodisme independent

VilaWeb
Patri Sendra
22.07.2013 - 12:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La sala Matisse, situada a la zona Cedro de València rebrà el proper 25 de juliol una jornada pel periodisme independent. Debats, projeccions audiovisuals i música seran els protagonistes del dia des de les 19.00.

La jornada començarà a les 19:00 quan el fotògraf Germán Caballero mostrarà el seu documental centrat en les revoltes turques. La realitat de la llibertat de premsa a Turquia. De Turquia a Palestina, on mitjançant a projecció del documental ‘Fos sobre el màrmara’, de David Segarra, es matindrà una xerrada de la tasca dels reporters al territori palestí. La programació d’aquestes dues activitats serà totalment debades per a qui hi vulga assistir.

Finalment la nit anirà al compàs de la música creada a terra valenciana. Arrap, Senior i el Cor Brutal, Pau Alabajos i finalment Dj Biano posaran el punt final a la vetlada.

L’entrada al concert obrirà portes a les 22:30, amb un preu de 6 euros. Els diners aniran destinats a recaptar fons per als 140 Journos (Plataforma de periodisme ciutadà a Turquia) i a finançar un documetal a Nablus, Palestina.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any