‘És l’hora dels adéus’, conferència de Sala i Martín sobre les mentides contra la independència

  • L'economista de Columbia respon en una conferència les mentides sobre les conseqüències perjudicials de la independència · Us n'oferim el vídeo

VilaWeb
Redacció
12.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Xavier Sala i Martin, economista de la Universitat de Columbia (Nova York), ha fet aquestes últimes setmanes la conferència titulada ‘És l’hora dels adéus’ a diverses poblacions de Catalunya. Dimecres la va fer a Tarragona davant 500 assistents. La sala d’actes del Col·legi d’Advocats i Farmacèutics no va pas encabir tothom, ans unes 400 persones van quedar-se fora. L’ajuntament no va voler cedir el Teatre Metropol adduint que no n’havien fet la reserva amb prou antelació. L’ANC i l’Òmnium del Tarragonès, organitzadors de la conferència, han criticat la negativa del govern municipal per no haver cedit el local, tot i haver fet la petició quinze dies per endavant i no haver-hi cap més activitat programada.

En aquesta conferència, Sala i Martín va desmuntar les mentides amb què s’ha construït el discurs de la por contra la independència de Catalunya. El proppassat 13 de juny l’havia feta a Valls i un assistent la va enregistrar i la penjà sencera a internet. Heus-ne ací el vídeo:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any