Informació sobre la venda i la compra de samarretes de la Via Catalana – Cadena humana de l’11 de setembre convocada per l’Assemblea Nacional Catalana

VilaWeb
Redacció
11.07.2013 - 15:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les samarretes, elaborades i distribuides per l’ANC, les podeu comprar a la Botiga Online de VilaWeb i també a la botiga instal·lada a la redacció del diari, al carrer Ferlandina 43 de Barcelona (mapa). L’horari de la botiga física és de dilluns a divendres d’11.00 a 14.00 i de 16.30 a 20.30. 

En aquest article us anirem informant periòdicament de totes les incidències sobre el procés de venda de les samarretes. La complexitat de l’operatiu fa que considerem molt necessari oferir aquesta informació als qui les heu comprat o teniu intenció de fer-ho.

Dimecres 3 d’agost

Per l’esgotament dels estocs, la compra a través d’internet dels packs de la Via Catalana s’ha hagut d’interrompre, hores abans del que estava previst.

A la botiga física de VilaWeb situada al carrer Ferlandina 43 (mapa i horaris) podeu seguir comprant les samarretes però tenim dificultats amb algunes de les talles. Des del twitter de la Botiga @EspaiVilaWeb i des de facebook.com/EspaiVilaWeb us anirem informant permanentment de les talles que són disponibles conforme anem rebent nous estocs. 

A la Botiga, tant a la física com a la botiga per internet, podeu trobar també altres samarretes i banderes.



Actualitzacions anteriors


Dimarts 2 d’agost

Per tal de garantir que les comandes arribin segur a les cases dels compradors abans del dia 11 de setembre les vendes de samarretes de la Via Catalana a la botiga online de VilaWeb es podran fer només fins el pròxim dimecres dia 4 de setembre a migdia.

A partir d’aquest dia, si necessiteu samarretes les podreu seguir comprant a la botiga física situada a la redacció del diari al carrer Ferlandina de Barcelona (mapa). L’horari és de dilliuns a divendres de 11 a 14 i de 16.30 a 20.30 i els dissabtes de 10 a 14.

Dijous 29 d’agost

Per tal de garantir que les comandes arribin segur a les cases dels compradors abans del dia 11 de setembre les vendes de samarretes de la Via Catalana a la botiga online de VilaWeb es podran fer fins al dia 4 de setembre.

A partir d’aquest dia, si necessiteu samarretes les podreu seguir comprant a la botiga física situada a la redacció del diari al carrer Ferlandina de Barcelona (mapa). L’horari és de dilliuns a divendres de 11 a 14 i de 16.30 a 20.30 i els dissabtes de 10 a 14.

Dijous 8 d’agost

Ara mateix per a dones hi ha samarretes de les talles S i L de màniga curta i M i L de tirants, que es venen soltes a deu euros per unitat. I després hi ha els packs unisex que inclouen samarreta, adhesiu per a usar en el cotxe quan us desplaceu al lloc de concentració i banderola. De packs, que es venen a dotze euros, n’hi ha en les talles S, M, L, XL i XXL.

Dimecres 31 de juliol

A partir d’avui a la Botiga Online només hi ha a la venda packs, que contenen samarreta, banderola i adhesiu. Els packs no són a la venda encara a la Botiga situada a la redacció del diari però ja els hi haurà a partir de dilluns. Els packs es començaran a enviar a aquells que els comprin per correu a partir de dilluns.

Encara queden algunes samarretes sense pack a la Botiga de la redacció, que es vendran fins que s’acabin les existències.

24 de juliol.

Hi ha disponibles samarretes unisex de les talles XL, XXL i L i samarretes de dona de tirants. Divendres arribaran també samarretes de les talles M i S.

Les comandes online que encara no s’han pogut enviar a l’espera de tenir disponibles samarretes M i S s’enviaran a partir de dissabte.

DISSABTE la botiga física instal·lada a la redacció serà oberta de 10 a 14.00 i de 14.30 a 19.00

19 de juliol. Han arribat samarretes de dona de tirants. De moment només de les talles M i L. No hi ha moltes i no les podem vendre per internet, només a la Botiga de la redacció. Demà dissabte la botiga serà oberta de 10 a 2 i de 2/4 de 5 a 7

15 de juliol. Avisem que en aquest moment només queden talles XL i XXL. L’ANC, que són els qui fan les samarretes, necessiten més temps per a produir-les en grans quantitats. No hi haurà més samarretes disponibles en totes les talles fins aproximadament d’aquí a deu dies.

Si voleu les podeu encarregar ara i us les enviarem quan estiguin disponibles.

Recordeu que si no voleu pagar el transport podeu demanar l’opció de passar a recollir-les en persona a la Botiga de VilaWeb.

11 de juliol. Hem rebut samarretes per a fer un enviament important als qui la vàreu adquirir per internet. Entre avui i demà enviem la major part de les comandes dels qui vàreu comprar samarretes de les talles XL, S i XXL. Tenim problemes d’abastiment amb les samarretes M i L que intentarem sol·lucionar al llarg de la setmana vinent. Les samarretes enviades avui i demà les haurieu de rebre entre dilluns i dimarts a casa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any