Programació i web propi: tot a punt per engegar el Festival de Jazz

  • El Festival d'Arenys de Mar continua apostant per formacions del país i es consolida com a referent del jazz a l'aire llliure

VilaWeb
Redacció
26.06.2013 - 11:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Jazzarenys.cat  és el nou web del Festival de Jazz d’Arenys de Mar. La posada en marxa d’aquest espai a Internet ha coincidit amb la presentació de la programació d’aquesta 22a edició i facilita la venda d’entrades ‘online’ en un espai propi vinculat a la plataforma creada per l’Ajuntament d’Arenys de Mar que també integra el sistema del Teatre Principal.

El web, que ha desenvolupat l’empresa arenyenca Ample24, inclou un espai per recuperar la informació de les edicions anteriors, amb fotos, videos i un munt de documentació generada al llarg de 22 anys, temps en el qual s’ha convertit en un referent dels festivals d’estiu per l’aposta ferma de programar formacions jazzístiques del país. 

Burrull & Farràs Quintet, Susanna Sheiman & Ignasi Terraza Trio, Matthew Simon Quartet, Shakin’ All, Big Dani Pérez & Lluís Coloma Trio farciran aquesta edició del 2013, que obrirà la Big Band d’Arenys de Mar el 7 de juliol i tancarà, el 16 d’agost, La Vella Dixieland & Marian Baraona. El preu de les entrades és de 6 euros per internet i 8 a les taquilles del Festival. Els concerts es faran al Pati del Xifré. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any