‘Saba’ en descàrrega directa, el nou disc de Tashkenti

  • Quatre cançons d'estils i sons mestissos, marcats a ritme de cúmbia, rumba, swing, soul, reggae i rock

VilaWeb
Redacció
18.06.2013 - 06:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tashkenti, el grup d’Ontinyent, es presenta aquest estiu amb el seu segon disc, ‘Saba’. Després del gran èxit obtingut el darrer any gràcies a ‘Batega’, el seu primer treball, els joves valencians decidiren continuar amb la seua carrera musical, marcada per la fusió d’estils i el mestissatge que tant els identifica.

‘Saba’ és un disc format per quatre cançons on es recull una gran varietat d’estils i sons mestissos, marcats a ritme de cúmbia, rumba, swing, soul, reggae i rock, ben visibles a les seues cançons, com per exemple en ‘L’evidència master’. 

A més, i per si aquesta gran fussió fos poc, les importants col·laboracions obtingudes, com la veu de Mohammed Moktarik o la guitarra de Lluís Jiménez (guitarrista de Mariem Hassan) entre altres, han ajudat a fer que la música de ‘Saba’ adquireixi l’essència de l’ètnia africana i també mediterrània. Han estat capaç de crear un món paral·lel al que les persones viuen dia a dia. Només amb quatre cançons han aconseguit fer un recorregut per diversos ritmes i diverses ètnies, intentant acostar la distància entre persones. Emanant una gran quantitat de missatges plens de positivisme i esperança, mostrat en ‘L’amor master’ i un altra part més definida cap a la crítica social en ‘La Rosa de los Tiempos‘.

Finalment, Pau Barberà, Joanet, Pau Sanchis i la resta de components del grup no han vullgut oblidar-se de tota eixa gent que els ha ajudat a fer possible aquest nou disc, arreplegant tota mena d’agraïments dins del treball, que tot els interessats podran ax+conseguir mitjançant descàrrega directa des de la pàgina oficial de Tashkenti.

Vos adjuntem ‘La Rosa de los Tiempos‘, cançó que isqué el passat dia 6 de juny com a avançament del nou disc.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any