Ester Quintana: ‘Així m’ha quedat el rostre’

  • La dona que va perdre un ull per l'impacte d'una bala de goma publica una foto de com li ha quedat la cara

VilaWeb
Redacció
14.06.2013 - 18:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ester Quintana, la dona que va perdre un ull per l’impacte d’una bala de goma dels mossos d’esquadra durant la vaga del 14-N de l’any passat, ha publicat avui al seu Facebook una foto de com li ha quedat el rostre després de l’operació per a implantar-li una pròtesi. Quintana ha acompanyat la publicació d’una foto d’un text en què relata el patiment que ha viscut aquests últims mesos.

Aquest és el seu text:

‘Així és com ha quedat el meu rostre, després de la brutal agressió que vaig patir per l’impacte d’una bala de goma disparada pels Mossos d’Esquadra, el 14N.

Fa 15 dies, em van operar per implantar-me una pròtesi al lloc on era el meu ull esquerre, la recuperació i convalescència que he hagut de suportar després de les 3 operacions que m’han fet han estat molt, molt doloroses, us ho asseguro.

He descobert en aquests set mesos que sóc una persona forta i valenta, més del que em considerava, encara que la recuperació física i psíquica és molt lenta, al meu parer.

Encara em queden més operacions, el nombre i la magnitud estan per determinar i no se veure el final de tot aquest procés. El que estic patint, no ho desitjo a ningú més.

Odi, rancor i ràbia, són paraules i sentiments que conec, però intento quedin fora del diccionari de la meva ànima, les que no queden són responsabilitat, perdó, igualtat, justícia, valor, amistat, solidaritat, veritat, llibertat, serenitat …

Per tots aquests motius i molts més seguim lluitant per l’abolició de les bales de goma … ‘OJOCONTUOJO’

Ester, última víctima!’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any