Guardiola ‘puja’ a l’escenari

  • Avui s'estrena a Dublín el monòleg 'Pep Talk' · Tracta sobre el mètode de l'ex-entrenador del Barça aplicat als negocis · També explica Catalunya al món

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.06.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Just abans de fer-se càrrec oficialment del Bayern de Munic, l’entrenador Pep Guardiola ‘s’estrena’ al teatre. ‘Pep Talk’ és un monòleg de ficció i en clau d’humor, escrit per Alberto Ramos i protagonitzat per Pep Garcia-Pascual, en el paper del tècnic, que explica dalt l’escenari el seu mètode esportiu aplicat als negocis. L’obra, que també és una manera d’explicar Catalunya al món, s’estrena avui al teatre Axis Ballymun de Dublín (Irlanda), i a l’agost aterrarà al New York Fringe Festival.

Pep Talk‘ parteix d’una pregunta: què devia fer l’ex-entrenador del Barça durant la temporada 2012-2013, retirat amb la família a Nova York? La resposta que hi dóna Alberto Ramos, el guionista, és que Guardiola explicava en conferències la manera d’aplicar el mètode que va introduir a l’equip blau-grana, però en un terreny diferent: l’empresarial.

Basat en personatges reals, però amb argument de ficció, l’obra evita detalls personals i polítics de Guardiola i se centra en estudis publicats per uns quants periodistes sobre l’anomenat ‘mètode Guardiola’, com Miquel Àngel Violan, Toni Padilla, John Carlin i el fotògraf Xavier Bertral.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any