El GanxoRock anuncia un parèntesi

  • Enguany no es farà la tercera edició del festival musical de Benigànim

VilaWeb
Redacció
09.06.2013 - 17:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Nascut l’any 2011, el festival musical promogut des del col·lectiu cultural ‘El Ganxo’ de Benigànim no farà enguany la tercera edició. Així ho han anunciat des de l’associació, que veu com la crisi econòmica ha reduït les possibilitats materials de convocar el seu tercer festival estiuenc.

L’aturada, segons han fet saber des del col·lectiu, no és definitiva, sinó un parèntesi. En la nota informativa que ha publicat, El Ganxo agraeix el suport dels comerços, entitats, col·lectius i col·legis que han tingut en les edicions anteriors, i amb el qual ‘prometem celebrar la tercera edició com més prompte millor’.

Per aquest festival musical han passat, en dos anys, Aspencat, Pep ‘Botifarra’, La Gossa Sorda, Auxili, Desgavell, Malnom, DJ Panxo i Tabernícoles, amb un èxit considerable de públic. Més de cinc-centes persones hi assistiren el 2011, i es superaren el miler en la segona edició.

El Ganxo ha agraït també la resposta del públic, i anima a participar de la resta d’activitats que organitza durant l’any, la primera de les quals aquest proper 22 de juny, amb la projecció del documental ‘Una llengua que camina’ (primers minuts), seguida d’una tertúlia amb la periodista Amàlia Garrigós, el baixista d’Atzukak, David Vidal, l’ex-president d’Escola Valenciana, Diego Gómez, i Josep Albinyana de VilaWeb Ontinyent.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any