Consum prescindirà de Levantina de Seguridad, amb vincles ultres, arran de les queixes

  • La cooperativa ha decidit de rescindir el contracte després de rebre queixes dels consumidors

VilaWeb
Redacció
04.06.2013 - 13:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cooperativa valenciana de supermercats Consum ha rescindit el contracte amb l’empresa de seguretat Levantina de Seguridad, vinculada a l’extrema dreta. Molts clients se n’havien queixat, i això va fer que la cooperativa anunciés que estudiaria la situació. Finalment, ha decidit de tallar la relació contractual amb l’empresa i prescindir dels seus serveis. 

Molts clients s’havien exclamat aquests últims mesos perquè Consum tenia contractats els serveis de Levantina de Seguridad. Alguns s’havien posat en contacte amb VilaWeb, a qui Consum va confirmar el vincle contractual al·legant que Levantina de Seguridad era una empresa homologada i que no tenia constància de vincles amb l’extrema dreta. Tanmateix, arran de la gran quantitat de queixes, la cooperativa va informar els consumidors que analitzaria la situació. 

Ara s’ha posat en contacte amb aquells que els havien fet arribar les queixes per anunciar-los que havia pres la decisió de posar fi al contracte amb l’empresa. 

El president de Levantina de Seguridad és José Luis Roberto, cap del grupuscle ultradretà España 2000 i un dels responsables de l’associació de proxenetes més gran de l’estat espanyol. Els vincles d’aquesta empresa amb l’extrema dreta són evidents, i es poden comprovar: des de la web es pot accedir a una botiga en línia on es venen banderes i complements amb simbologia feixista i nazi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any