L’Ajuntament de Sant Pere de Torelló també pagarà els impostos a l’Agència de Catalunya

  • “Aquest és un acte polític de reivindicació i protesta davant l'Estat Espanyol”

VilaWeb
Redacció
05.06.2013 - 13:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Ple de l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló ha aprovat aquest dilluns la moció per a l’exercici de la Sobirania Fiscal. La moció s’ha aprovat amb 10 vots a favor i cap en contra. Amb aquest acord l’Ajuntament tributarà els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya i no pas a l’Agència Tributària Espanyola. “Aquest és un acte polític de reivindicació i protesta davant l’Estat Espanyol”, ha dit Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere, ja que l’Agència Tributària Catalana en definitiva acaba transferint el pagament d’aquests diners a l’Agència Tributària Espanyola.

El ple també ha aprovat per unanimitat el nomenament del Jutge de Pau, Josep M. Freixa, que renova per quarta vegada aquest càrrec, i la ratificació del conveni amb l’ICASS que garanteix la continuïtat del Centre de Serveis, un centre pioner junt amb d’altres a Catalunya.

L’ordenança, sobre la concessió de subvencions de suport a la formació i contractació de persones en situació d’atur dins l’àmbit d’actuació de la llei de barris ha estat també aprovada per unanimitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any