Llach, Galeano i Espriu… amb Lluís Danés

  • Intensa agenda pel realitzador i escenògraf arenyenc

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.06.2013 - 13:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’arenyenc Lluís Danés té una intensa agenda de projectes que veuran la llum les properes setmanes. Aquests dies ja hi ha posat data i n’ha presentat alguns: el Concert de la Llibertat al Camp Nou (29 de juny), la preestrena de Wasteland al Teatre Principal d’Arenys de Mar (1 de juliol) i l’acte central de l’Any Espriu a Arenys de Mar (10 de juliol). Després seguiran l’estrena de Wasteland al Grec (17 al 20 de Juliol al Mercat de les Flors). Intensitat i simultaneitat de presentacions que confirmen el seu perfil polifacètic i capacitat de treball.

Aquesta mateixa setmana s’ha presentat el Concert per la Llibertat que es farà al Camp Nou, el 29 de juny, i que te com a referent el que va fer l’any 1985 Lluís Llach. El concert el convoquen Òmnium i l’ANC i Lluís Danés i Gerard Quintana són els responsables artístics. Totes les preguntes i respostes sobre el Concert de la Llibertat, les podeu aclarir aquí.

El mateix dia que Lluís Danés participava a ala presentació del Concert també s’anunciava la venda d’entrades anticipades de l’especacle i es presentava el cartell de Wasteland. Es tracta una producció que Lluis Danés ha impulsat des de la seva mateixa productora, bassat en textos d’Eduardo Galeano i música de Lluís Llach. Des de fa mesos treballa a l’espai de l’antic escorxador d’Arenys de Mar.

La preestrena de Wasteland es farà en una única sessió el 1 de juliol al Teatre Principal d’Arenys de Mar. I l’estrena serà al Mercat de les Flors, del 17 al 20 de Juliol, en la programació del Festival Grec 2013).


I tancant aquesta quizena intensa de presentacions, el 10 de juliol, es presentarà a l’espai de la Plaça de la Sardana, al parc de Lurdes d’Arenys de Mar, l’espectacle musical “Perquè un dia torni la cançó a Sinera”. Un espectacle musical que s’inclou en la programació de l’Any Espriu i que serà un dels actes principals de la commeoració del  centenari del poeta, la mateixa data del seu naixement.

Entre els projectes immediats, un cop superada aquesta inetnsa agenda, el director arenyenc ha de començar el rodatge de la pel·lícula “Laia”, basada amb la novel·la de Salvador Espriu, i que es previst que es rodi durant el darrer trimestre d’enguany.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any