La música d’Odi, Rascanya i Karra-ska’l tancaran la Trobada de Bocairent

VilaWeb
Redacció
30.05.2013 - 20:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La música de la Gira posarà el punt final a la 26a Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida d’aquest dissabte a Bocairent. A partir de les vuit de la vesprada, a la plaça de bous es podrà gaudir de les actuacions en directe dels grups Odi, Rascanya i Karra-ska’l, amb entrada gratuïta.

La Gira és el projecte musical que impulsa Escola Valenciana. S’adreça al jovent per a promoure la música feta en la nostra llengua, en una programació de concerts que s’estenen durant tota la primavera i s’acaben al juliol en el Feslloch, el festival de tres dies que es fa cada any a Bell-lloc (Plana Alta), amb la participació de més de trenta grups, entre els quals Atzukak d’Ontinyent, i Odi d’Albaida.


Setè volum del Disc de la Música en Valencià



Com cada any, Escola Valenciana ha editat també una compilació en col·laboració amb totes les universitats públiques valencianes i el COM. Recull temes de vint-i-dos grups de música que van editar disc durant el 2012. Molts van actuar també a la Gira d’Escola Valenciana de l’any passat.
 
’Aquest disc és eclèctic i pretén donar una visió àmplia de les produccions musicals que s’han fet durant el 2012, és concebut com un reconeixement al treball dels músics. És un disc que regalem, i esperem també que siga atractiu per a les emissores de ràdio i els espais que ho vulguen de les xarxes socials, perquè el nostre objectiu és donar a conèixer la bona música feta en la nostra llengua, donar mostres d’una vitalitat sovint bandejada per les administracions públiques i pel sector privat’, explica el coordinador de la Gira d’Escola Valenciana, Voro Golfe.



El disc inclou temes de cançó d’autor, pop-rock, rap, i ska, entre més; artistes del nord i del sud del País Valencià i de diverses productores musicals, amb cançons dels valldalbaidins Odi, Autòmats i El Corredor Polonès.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any