Les entrades del concert per la independència al Camp Nou, en venda el 3 de juny

  • Es farà el 29 de juny · El Barça cedeix l'estadi per al concert per la independència, en què participarà Lluís Llach

VilaWeb
Redacció
22.05.2013 - 21:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium organitzen el ‘Concert per la Llibertat’ el dia 29 de juny al Camp Nou. La venda d’entrades del concert es farà exclusivament a través d’internet a partir del dilluns 3 de juny. Ben aviat, els organitzadors explicaran els detalls tant de l’espectacle com del mecanisme per a obtenir les entrades.

El FC Barcelona cedirà el Camp Nou per fer-hi un concert per la independència, en què actuarà, entre més, Lluís Llach. L’ANC i Òmnium van negociar amb el club la cessió del camp per a programar el concert, que vol ser un missatge clar de la fortitud del moviment independentista al carrer.

El vice-president d’Òmnium, Vicent Sanchis, va explicar que Llach participaria en el concert perquè es tractava d’un fet excepcional. I va afegir: ‘El concert del Camp Nou serà multitudinari tant de públic com a l’escenari, amb cantants, actuacions i intervencions.’ ‘És un concert que es fa per la confluència entre l’ANC i Òmnium’, va explicar.

‘Llach participa poc en aquestes coses, però recordo que fa tres Vint-i-cincs d’Abrils va anar a una manifestació al País Valencià per demanar que la Generalitat Valenciana deixés d’obstaculitzar la recepció de TV3 al País valencià. Hi va cantar tres cançons. Suposo que és un cas semblant’, va dir Sanchis. El vice-president d’Òmnium va comentar que hi va haver alguna dificultat per a decidir on es faria el concert perquè coincidia amb dates que el Barça necessitava el camp.

El gran concert rememorarà el del 1985 amb Llach al Camp Nou, que va esdevenir un clam per la llibertat de Catalunya, i serà dirigit i coordinat per Gerard Quintana i Lluís Danés. L’objectiu de la convocatòria és demostrar tremp independentista i enviar un missatge internacional en favor de l’autodeterminació i l’estat propi.

 

VÍDEO: Aquella nit que Llach va omplir el Camp Nou

Més informació: L’ANC i Òmnium promouran una cadena humana per la independència l’11 de setembre vinent

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any