El Vida Festival prendrà el relleu al Faraday el 2014 amb una combinació de música, platja i entorn rural

  • La presentació pública tindrà lloc el 20 de juliol amb un concert de Manel, Maika Makovski i Will Johnson

VilaWeb
VilaWeb
ACN
14.05.2013 - 16:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Vilanova i la Geltrú continuarà tenint un festival de música durant l’estiu, tot i l’anunci de comiat del Faraday. El Vida Festival en prendrà el testimoni amb una proposta basada en fer gaudir de la música a la platja, durant el dia, i en un ambient rural, durant la nit. El festival arrencarà l’estiu del 2014 amb molt més aforament (10.000 persones, enfront les 1.500 del Faraday) i ho farà prioritzant el benestar del públic i fugint de les masses i les actuacions simultànies. La festa de presentació al públic es farà el 20 de juliol, amb els concerts de Manel, Maika Makovski, Will Johnson, Egon Soda, beGun, Vàlius i Indiescabreados dj’s.

‘Volem especialitzar-nos en tractar la gent de la millor forma possible, amb espais atractius i confortables, un bon servei de càtering i també de transport intern –diu el director del festival, Dani Poveda–. La gent que no acostuma a anar a festivals pot trobar en el Vida el seu lloc, perquè veurà els seus grups amb una qualitat de serveis i de so, i amb actuacions que en cap moment se solapen.’ 

Durant el dia, d’onze del matí a sis de la tarda, el festival es farà a les platges de Vilanova, amb l’objectiu de ‘posicionar-se com a festival de referència amb activitats marítimes’, segons Poveda. Així, omplirà la Daura Beach Club de Vilanova i la Plaça del Trajo de Garbí, a més de continuar amb l’espai central del Faraday, el Molí de Mar, on es farà una festa inaugural a la qual tindran accés gratuït els mil primers abonat. 

A partir de les sis de la tarda, Vida es traslladarà a l’espai més rural de la zona, la Masia d’En Cabanyes, paradigma del romanticisme i símbol del poeta Cabanyes. Els organitzadors tenen la voluntat d’integrar els escenaris en l’espai ‘perquè no siguin agressius amb l’entorn’, i quan arribi la nit la masia mudarà la il·luminació. El bosc que l’envolta també serà escenari del festival: els cantautors hi actuaran des d’unes barques. S’habilitarà un cinema a la fresca i es presentarà un pla vial per fer còmode el transport intern entre l’espai rural i les platges, amb llançadores i bicicletes. 

Festa de presentació

La vetllada del 20 de juliol es farà a la Daura Beach Club, amb Manel i Maika Makovski com a caps de cartell. Hi actuaran també artistes com Will Johnson, un referent de la música d’arrel nord-americana i un renovador del gènere; Egon Soda, que torna als escenaris després de cinc anys amb Ricky Falkner al capdavant; o BeGun, una revelació de la música electrònica. El cartell, el completen Vàlius, Beat Happening i Indiescabreados dj’s,

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any