Primer vídeo, nou escenari i diferents preus, novetats del Feslloch 2013

VilaWeb
Redacció
13.05.2013 - 09:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ens arriben notícies fresques des d’Escola Valenciana. En aquesta edició faran coincidir al Feslloch als mítics Al Tall, que estan duent a terme la seua ronda de comiat, amb els seus succesors, Obrint Pas que també s’acomiaden, almenys per algun temps, tal com ens van dir a la vídeo-entrevista realitzada per la Tres deu.

Així, Al Tall i Obrint Pas faran acte de presència al Feslloch divendres dia 12 de juliol. Eixa mateixa nit està confirmada l’actuació d’Orxata Sound System. Segons hem pogut saber, aquest segon dia de festival està carregat de noms consolidats del panorama musical valencià. Els encarregats d’arrancar la programació musical seran Miquel Gil i Pep Botifarra, amb l’espectacle Nus. La programació completa del Feslloch es farà pública el dilluns 13 de maig. Hi ha previstes les actuacions de més de 20 grups musicals, així com de dj’s i xarangues.

La novetat més destacada pel que fa a les infraestructures del festival, és el canvi d’ubicació del que es coneix com a l’Escenari Gran. Enguany estarà situat en el camp de futbol, on fins ara es montava la zona chill-out del Feslloch. Aquest és un espai més ampli que permetrà situar allí mateix les paradetes de materials i també, a banda de les barres, paradetes de menjar, que també estaran ubicades a la mateixa zona de l’escenari on es realitzaran els concerts.

Nou sistema d’abonaments

Pel que fa als abonaments, i com ve sent comú enguany als festivals de renom, hi haurà diferents terminis per poder fer-se amb ell. L’abonament dels tres dies, costarà 28 euros si es compra de forma anticipada fins al 2 de juliol. El preu de l’abonament a partir del 3 de juliol serà de 35 euros.

Si es volen adquirir entrades amticipades només per a divendres 12 de juliol, el preu és de 16 euros si es compren a la botiga on-line d’Escola Valenciana fins al 2 de juliol. E preu en taquilla serà de 20 euros.

El preu en taquilla per assistir al festival només dijous 11 de juliol és de 6 euros i el dissabte 13 de juliol el preu de taquilla serà de 16 euros.

Els abonaments anticipats es podran adquirir a partir del 27 de maig a través de la botiga on-line d’Escola Valenciana i la setmana del 13 de maig s’anunciaran els punts de venda física dels abonaments anticipats i es comunicarà a partir de quina data es poden adquirir.

Vos deixem, sense més, amb el primer video promocional del festival.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any