Traga pols, gringo! Avançament del nou disc de Trineu Tanoka

VilaWeb
Redacció
06.05.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els Trineu Tanoka ens avançen ‘Traga pols, gringo!’ del que serà el seu nou disc ‘Microones‘, un disc que es finaça per microomesenatge a través de la plataforma Verkami. Ha començat fa poc el seu compte enrere, i és que falten set dies perquè finalitze el termini per al crowfunding. Per a donar l’espenta final ens deixen tastar ‘Traga pols, gringo!‘, un tema que avança el que es podrà escoltar a ‘Microones‘, el seu segon àlbum. Segons ells, serà un pas avant en el desenvolupament musical, arranjaments mes treballats, un so més contundent i alhora unes lletres més tendres. Aquesta mescla porta els Trineu  Tanoka a un pas més avall en aquest descens sense fre, que els ha portats a treure ja dos discos en tan sols 2 anys de vida com a grup.

El nou disc estarà llest per a servir a finals de juny, però cal anar calfant les orelles. Per a completar aquest llançament estan preparant també un videoclip d’aquesta mateixa cançó. Vorà la llum dins del segell Mésdemil, serà presentat en una festa especial que està sent organitzada conjuntament amb el segell, i on els mecenes del disc podran arreplegar les seues recompenses especials.

‘I tu, tens por de tropessar, deixa’t emportar lloma avall amb els ulls tancats. Traga pols, gringo!’. Sense més la cançó citada.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any