Gran dispositiu policíac en la manifestació alternativa del Primer de Maig

  • Ha estat convocada per les entitats anticapitalistes

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.05.2013 - 19:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

De manera similar al que va passar ahir als carrers de Gràcia, els mossos d’esquadra han desplegat un fort dispositiu per la manifestació alternativa del Primer de Maig a Barcelonoa, convocada per entitats anticapitalistes com Endavant i Arran –organitzacions que ja van convocar la manifestació d’ahir a Gràcia. Els antiavalots dels mossos s’han equipat amb cascs i màscares antigas i han barrat el pas a uns quants carrers. També hi ha un nombre important d’agents de paisà. La marxa ha aplegat milers de manifestants. Al pas per davant de la seu del PP un grup de manifestants han encès un carretó de supermecat en què hi havia una figura de Mariano Rajoy de cartró. Podeu seguir la marxa amb les etiquetes #1demaig i #brimo.

La manifestació ha sortit poc després de les sis de la tarda d’aquest dimecres des de la plaça dels Països Catalans en direcció als Jardinets de Gràcia, on tenen previst finalitzar la marxa. Els organitzadors han anunciat la seva intenció de fer concentracions davant les seus del PP i de CiU.

La marxa ha rebut els aplaudiments de treballadors de l’Hospital Clínic al seu pas pel centre:

Hi ha hagut algunes destrosses:

Gran desplegament a Gràcia

Ahir al vespre els mossos d’esquadra van fer una demostració de força desproporcionada als carrers de la Vila de Gràcia, a Barcelona, per una manifestació de vigília del Primer de Maig convocada per la CUP, Endavant i Arran amb el lema ‘Contra la dictadura de l’euro, sobirania popular’. Més de dos-cents agents antiavalots, un centenar d’agents de paisà i una quarantena de furgonetes de la policia catalana van arribar als carrers cèntrics de Gràcia fent formacions i desfilant a prop dels manifestants. La policia va fer també una barrera protectora amb desenes d’agents a la seu de Convergència (CDC) al carrer Còrsega. La seva presència i la formació amb què es mouen va sorprendre els veïns del barri, que en alguns trams van xiular els agents. Alguns dels presents van fer fotografies del desplegament policíac.

Foto: @FacuDiazT

Foto: @albert_bch

Foto: @SiitoMellark

Foto: @15Mbcn_tv

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any