Sant Jordi de vaga a Catalunya Ràdio

  • Joaquim Maria Puyal retransmetrà el partit de Champions del Barça per internet · La plantilla es torna a mobilitzar per la previsible retallada de l'aportació pública a l'emissora

VilaWeb
Redacció
23.04.2013 - 08:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els treballadors de Catalunya Ràdio, com dimarts passat, fan vaga avui. Ho van decidir la setmana passada en assemblea amb l’objectiu de mobilitzar-se contra la retallada de l’aportació pública que preveu l’avantprojecte de pressupost de la CCMA, que fixa una reducció d’un 17% menys respecte a l’any anterior. Aquest migdia, desenes d’ells s’han manifestat per la Diagonal fins a la seu de la CCMA, on s’han concentrat per fer sentir la seva protesta.

El consell de govern de la CCMA va establir el pressupost en els 295,9 milions d’euros i preveu disminuir en un 18% la despesa de personal i un màxim del 17% la despesa corrent. La direcció i els treballadors negociaran ara els serveis mínims, fixats en un terç.

Programació reivindicativa

A les onze del matí els treballadors faran una concentració a la porta de Catalunya Ràdio de la Diagonal de Barcelona i començaran una manifestació fins la seu de la CCMA, al carrer Ganduxer amb Via Augusta. I des de les quatre de la tarda faran una programació reivindicativa i especial de Sant Jordi, des del Col·legi de Periodistes, que es podrà seguir en aquesta web.

La transmissió d’en Puyal, per internet

La jornada de vaga afecta l’emissió del partit de semifinal de Champions entre el Bayern i el Barça. Tot i l’aturada de la programació, Joaquim Maria Puyal farà la transmissió, però no pas des de Catalunya Ràdio, sinó per internet, a través de la pàgina externa LaTdP.cat. Ni els tècnics de l’emissora ni els col·laboradors, que faran vaga, no hi participaran.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any