Mireia Mollà (Compromís) diu corrupte al president Mas

  • A la cloenda de l'assemblea d'Iniciativa a Viladecans

VilaWeb
Redacció
21.04.2013 - 16:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Abans de les intervencions finals de Dolors Camats i Joan Herrera, l’assemblea d’ICV ha escoltat la intervenció dels representants d’altres formacions que han enviat delegacions a la trobada a Viladecans. Entre aquests representants hi havia la diputada de Compromís a les Corts, Mireia Mollà, que ha cridat a caminar juntes totes les esquerres del país.

Mollà ha dit, tanmateix, que l’avenç cap al dret de decidir no havia de servir per tapar les vergonyes de la corrupció. I que a Catalunya n’hi havia tanta com al País Valencià. I ha posat d’exemples en Fèlix Millet, ‘els Pujol’, i el president Mas.

Si bé Millet i n’Oriol Pujol han estat encausats en casos que són vius en els jutjats, Artur Mas no està implicat en cap cas de corrupció.

A l’assemblea hi havia delegacions d’Izquierda Plural, Equo, Compromís, Alternativa Galega d’Esquerda, Primavera Andaluza, Nueva Canaria, Aralar, EUiA, del primer secretari del PSC, Pere Navarro, a més dels socialistes Joan Ignasi Elena i Laia Bonet, del diputat al Congrés d’ERC, Joan Tardà, del president de Nova Esquerra Catalana, Ernest Maragall, de la presidenta d’Òmnium Cultural o de l’economista i catedràtic de la UAB, Arcadi Oliveres.

 

Arcadi Oliveres, a l’assemblea d’ICV: ‘Vinc a oferir-vos la col·laboració de la nostra plataforma’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any