El Barça, també amb l’Any Espriu

  • Entre d'altres, els espectadors del partit veuran un vídeo dirigit per l'arenyenc Lluís Danés i muntat per Marc Mitjà, en què l'actor Sergi López interpreta el poema ‘Inici del càntic en el temple’.

VilaWeb
Redacció
19.04.2013 - 21:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els espectadors que hi hagi al Camp Nou aquest dissabte assistiran a l’homenatge del F.C. Barcelona a Salvador Espriu. Entre d’altres, veuran un vídeo dirigit per l’arenyenc Lluís Danés i muntat per Marc Mitjà, en què l’actor Sergi López  interpreta el poema  ‘Inici del càntic en el temple’. La part final d’aquest poema conté una frase lligada al passat del Barça, que es va fer servir en el cartell que va fer Tísner per celebrar, el 30 d’octubre del 1977, l’arribada del president Tarradellas al Camp Nou.

El partit que ell Barça jugarà amb el Llevant aquest dissabte al Camp Nou serà escenari d’un homenatge del club a la figura de l’escriptor Salvador Espriu. A més del vídeo, una gran lona recordarà, des del mig del camp, l’adhesió del FC Barcelona als actes commemoratius de l’Any Espriu, que organitza el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb motiu del centenari del naixement de l’escriptor.

En paral·lel, en diversos punts de l’Estadi es podrà veure la ‘Frase del dia’, una citació de l’obra d’Espriu, tant de prosa com d’assaig. A més, el FC Barcelona ha convidat per a aquest dissabte els nebots de l’escriptor, que acudiran a la Llotja del Camp Nou, conjuntament amb el comissari de l’Any Espriu,Xavier Bru de Sala, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

Totes aquestes accions s’emmarquen en el conveni de col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat, segons el qual el Club programarà activitats per difondre l’obra i la figura de Salvador Espriu en el marc de l’Any Espriu 2013.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any