La CUP celebra el procés constituent que impulsen Oliveres i Forcades

  • Arrufat diu que el manifest reforça l'espai polític en què també es mou la CUP

VilaWeb
ACN
17.04.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diputat de la CUP Quim Arrufat ha celebrat ‘entusiàsticament’ el procés constituent impulsat pel president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, i la monja benedictina Teresa Forcades. Durant la compareixença per a valorar l’actualitat política de la setmana, Arrufat ha celebrat que ‘referents socials com Arcadi Oliveres i Teresa Forcades’ reforcessin ‘l’espai polític en què la CUP també es mou’. 

Arrufat aplaudeix una proposta que, a parer seu, defensa la unitat i l’acumulació de forces de caràcter popular, amb l’objectiu de fer un país lliure i més just.

També va dir que l’Alternativa d’Esquerres amb què es presentava la Candidatura d’Unitat Popular a les eleccions recollia ‘més persones i grups polítics’. És des d’aquest punt de vista que celebren que Oliveres i Forcades ‘elevin el seu compromís polític i públic’.

El diputat de la CUP interpreta que la proposta reforça la idea d’aplegar forces entorn d’aquesta idea ‘de ruptura amb l’estat espanyol i de ruptura democràtica amb el règim de la dictadura financera que vivim actualment’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any