We Are Not Brothers tornen a la càrrega

VilaWeb
Redacció
01.04.2013 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup d’electrònica d’Alcoi We Are Not Brothers es diposa a gravar el seu segon treball. Aquesta vegada ha iniciat un projecte de micromecenatge per a recollir els diners que necessiten per fer-lo realitat.
El nou treball ve precedit pel disc autoeditat ‘Autodestrucció’ de 2009. En aquesta ocasió volen editar-lo en vinil de 12″ amb una tirada de 500 còpies i que comptarà amb la col·laboració d’altres artistes, com el cantant Hugo Mas o els músics d’Arthur Caravan (ací el seu nou videoclip) entre altres, i que potser siga la primera referència del segell nounat Música de Telers, amb base a Alcoi. El disc, segons comenten, serà molt més directe, agressiu i contundent. Una força que vindrà reforçada per la professionalitat en la  producció-masterització la qual ha estat per part de Blai Antoni Vañó (Arthur Caravan).

El grup anuncia la presentació, previsiblement cap a setembre, al Centre Cultural Mario Silvestre a Alcoi on es comptarà amb la presència dels músics que han col·laborat en l’àlbum, i també del col·lectiu madrileny de video-art Screenwarriors, del fotògraf musical també madrileny JFuria i de la productora audiovisual Mota Estudio.

El crowdfunding no serà estàtic i al llarg dels 40 dies aniran fent xicotets regals musicals o d’altre tipus. A més, aprofiten el llançament del projecte de micromecenatge per oferir la BSO que acaben de composar per a un curt de ciència ficciò anomenat GeoDesika.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any