Vilaweb Arenys i l’Any Espriu

  • En aquesta secció podreu trobar-hi totes les notícies relacionades amb l'Any Espriu que publiquem des de Vilaweb Arenys

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
12.03.2013 - 21:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des que l’Any Espriu va donar el tret de sortida @Salvador_Espriu piula versos des de Twitter. Ara fa uns mesos que l’etiqueta #AnyEspriu ha començat a popularitzar-se per recollir tota l’activitat que es genera entorn a aquesta commemoració. La celebració tindrà un programa distribuït durant tot l’any i que paral·lel a l’homenatge té l’objectiu de popularitzar l’obra de Salvador Espriu. Podeu fer un seguiment complet de tots els actes previstos des del web oficial de l’Any Espriu, anyespriu.cat.

L’Any Espriu, també a Arenyautes

A través d’Arenyautes també podeu seguir l’actualitat de l’Any Espriu, tant des del bloc específic anyespriu, com el dels mateixos arenyautes, com la Neus Pinart, que va fer els primers apunts vinculats a la commemoració. De totes maneres, arran d’altres celebracions o apunts personals hi ha un bon nombre de referències a Salvador Espriu (cerca: espriu) i algunes prou originals com el retrat de Josep Maria Salichs al seu panteo d’arenyencs il·lustres. O el testimoni de Pep Quintana, principal promotor de les visites comentades per estudiants. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any