La Generalitat ha de rectificar

VilaWeb
Plataforma del Fem
09.03.2013 - 13:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Consorci de Residus que aglutina les comarques de la Vall d’Albaida, la Safor, la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall de Cofrents ha de rectificar. Millor dit, la Generalitat Valenciana ha rectificar pel bé dels valencians i les valencianes, per a evitar quedar en evidència i fer el ridícul governant contra la ciutadania.
NO ES POT LEGISLAR D’ESQUENA AL POBLE. Per molt legítim que siga el que volen fer, que no és el cas. En este context, crida poderosament l’atenció el fet que la Generalitat vulga beneficiar els amics en contra d’un col·lectiu ciutadà amplíssim. Un president autonòmic no pot callar i governar contra el poble. Ha de parlar i sobretot ha d’actuar.

El malestar ciutadà pel Consorci és enorme. I si bé hi ha polítics (?) que n’estan a favor, cal pensar que la seua postura obeeix a pressions polítiques, com han deixat anar alguns dels que, en certs moments, s’han pronunciat a favor d’un Consorci que ens vol atracar a veïnes i veïns afectats.

Veïns i veïnes, QUE QUEDE CLAR, no estem en contra de la recollida del fem i de fer-la siga selectiva, SINÓ DE LA POLÍTICA NEFASTA QUE ELS POLÍTICS VALENCIANS VOLEN APLICAR-NOS. Provoca rubor el desvergonyiment amb què volen incrementar el rebut per a fer exactament el mateix que fins ara. Quan han dilapidat tots els diners públics en obres faraòniques. Mentrestant, la sanitat i l’educació s’han convertit en els grans damnificats per la falta de recursos. Després de robar-nos de dia i de nit, ara que les arques estan buides, l’única solució sembla ser atracar al poble, a les veïnes i veïns, als ciutadans i ciutadanes. Però la massa de gent que vota i calla, esta vegada no esta per la labor de deixar fer als polítics el que els done la gana. Perquè no són de fiar. Per això DEMANEM, EXIGIM que es respecte l’acord-marc firmat l’any 2005 per tots els partits polítics, en què s’exclou la Vall d’Albaida del Consorci, i que es respecte el seu PLA DE MINIMITZACIÓ, que no contradiu en res la legislació mediambiental.

Finalment, cridem el conjunt de la ciutadania a penjar bosses de fem als balcons de les nostres vivendes per a simbolitzar la nostra protesta i rebuig a totes les actuacions que, en contra de les persones, s’estan fent des de les institucions públiques que tenen l’obligació d’estar al nostre servei.

Ontinyent, a 9 de març de 2013

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any