Bonobos guanya l’Engresca’t 2013

  • El grup de Centelles es va imposar entre més de 172 grups candidats

VilaWeb
Redacció
07.03.2013 - 13:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de disputar una final a 4 a la Sala Salamandra2 de l’Hospitalet de Llobregat, Bonobos, grup de mestifunk (reggae-funk) de Centelles, va ser escollit guanyador del prestigiós concurs de grups emergents Engresca’t 2013. Això li comportarà poder tocar el dia 13 d’Abril a la Telecogresca 2013, la festa universitària més gran dels Països Catalans que se celebra al Parc del Fòrum de Barcelona, compartint escenari amb grups de primera línia.

Bonobos va erigir-se vencedor de la present edició després de ser escollits d’entre més de 172 grups candidats i més de 40.000 votants d’arreu de Catalunya. A la final, els centellencs van haver de competir amb els grups The Risas, La Ska Brass i La Oveja Negra i va ser un jurat format per crítics de prestigi dins l’escena musical catalana (Time Out, Casafont Records, Salamandra…) qui va atorgar-los el reconeixement pel fet de “ser un grup amb molta projecció, tenir un directe treballat i empatitzar amb el públic des del primer minut”.

A més a més de poder formar part del cartell de la Telecogresca 2013, Bonobos va obtenir amb el premi la possibilitat d’enregistrar i editar un EP promocional amb la discogràfica Casafont Records a part d’una gran difusió a la xarxa.

Bonobos es mostren molt satisfets i emocionats per un premi que els anima a seguir treballant i, com diuen ells, a construir en “l’ara”, únic lloc possible on caminar, treballar, lluitar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any