Feliu Ventura: ‘Visca els estudiants valencians i el país que els ha parit!’

  • Us oferim l'actuació del músic al concert de la Primavera Valenciana

VilaWeb
Redacció
22.02.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Entre les nombroses actuacions del concert commemoratiu de la Primavera Valenciana, divendres passat al Palau de Congressos, hi va haver la de Feliu Ventura. El músic de Xàtiva va oferir dues cançons de ‘Música i lletra’, el darrer disc. Són ‘Present’ i ‘Finalment’, que avui recuperem a VilaWeb TV. Una petita actuació precedida d’un discurs, que us oferim tot seguit.  

‘Som ací perquè un dia els estudiants digueren prou. Perquè demostraren que no eren ingenus i començaren a actuar contra el concepte que el poder té de l’educació als instituts: una fàbrica de mà d’obra barata per a un futur precari.
No som ací per les lluites partidistes, ni pels advocats, ni pels professors, ni tan sols pels pares. Som ací per la valentia d’uns estudiants contra les retallades, amb tota la nostra solidaritat compromesa amb els estudiants que són representats per l’organització d’aquest concert i amb tots els represaliats durant la Primavera Valenciana.
Junts formen part de l’avantguarda del nou país que volem. Visca els estudiants valencians i visca el país que els ha parit!’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any