Vint-i-vuit anys de la mort del poeta

  • Arenys de Mar s'omplirà de Salvador Espriu aquest cap de setmana per recordar-lo i homenatjar-lo

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.02.2013 - 10:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Divendres, 22 de febrer, farà 28 anys que Salvador Espriu va morir i el comissionat de l’Any Espriu ha previst diversos actes a Arenys de Mar per homenatjar la seva memòria: la presentació de la biografia de l’escriptor, la presentació d’un disc amb poemes seus musicats i la lectura de Cementiri de Sinera.

Espriu, biografiat

Coincidint amb l’aniversari de la mort de l’escriptor, el periodista i també escriptor Agustí Pons presenta una completa biografia del poeta, que titula amb provocació ‘Espriu transparent’. L’acte es farà a la Sala d’Actes de la Biblioteca P. Fidel Fita a les 8 del vespre i la presentació anirà a càrrec d’Agustí Espriu i Malagelada. us convidem a llegir una entrevista publicada a Vilaweb el 22 de gener on l’autor de la biografia ens acosta el detalls de la publicació, que ha editat Proa.

Espriu, musicat

Dissabte 23 de febrer el Teatre Principal d’Arenys de Mar acollirà el recital i presentació del disc de Dídac Rocher ‘El Minotaure i Teseu’, amb temes inspirats en poemes de Salvador Espriu. Podeu escoltar un avançament del disc, que s’ha finançat a través del micromecenatge a Verkami. Les entrades es poden comprar anticipadament al web del Teatre Principal o a la taquilla el mateix dissabte. Rocher estarà acompanyat a l’escenari per Jordi Solans, Marc Prat, Narcís Corominas, Fede Marsà, Núria Maynou i Dènys Sanz. 

Espriu, llegit

Finalment, diumenge 24 de febrer l’actriu arenyenca Gemma Sangerman farà una lectura de ‘Cementiri de Sinera’ acompanyada d’Oriol Romaní al clarinet. Serà al mateix cementiri a les 12 del migdia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any