Liz Castro vol portar el llibre ‘What’s up with Catalonia?’ a biblioteques de tot el món

  • L'escriptora continua recollint aportacions a través de Verkami

VilaWeb
Redacció
07.02.2013 - 15:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El llibre de Liz Castro ‘What’s up with Catalonia?’, sobre la situació de Catalunya des del passat Onze de Setembre, ja ha vist la llum. L’escriptora ho explica al seu bloc de la plataforma de micro-mecenatge Verkami, a través de la qual ha recollit aportacions per fer-lo realitat. Però el projecte continua, perquè Castro s’ha proposat de fer arribar exemplars del llibre a biblioteques, diaris i polítics de tot el món. De moment, ja es troba a la biblioteca del seu poble. Ella mateixa ho explica en un vídeo.

What’s up with Catalonia’, escrit en anglès, analitza la situació que viu Catalunya des que en la passada Diada un milió i mig de persones van sortir al carrer a favor de la independència. Ho fa a través de més de trenta assajos d’historiadors, polítics, periodistes i lingüistes i d’un pròleg del president, Artur Mas.

‘Vull fer arribar aquest llibre a tantes biblioteques com pugui, tant dels Estats Units com d’altres països, perquè la gent de tot el món sàpiga realment què passa amb Catalunya’, diu Castro, editora de Catalonia Press.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any