La casa reial espanyola esborra Urdangarin de la seva web

  • I deixa l'apartat de la infanta Cristina sense l'enllaç a la biografia

VilaWeb
Redacció
26.01.2013 - 11:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La casa reial espanyola ha decidit eliminar l’apartat del duc de Palma, Iñaki Urdangarin, de la seva web per mirar de protegir-se encara més dels efectes que pugui tenir l’escàndol del cas de corrupció que de moment protagonitza el gendre del rei. Segons un missatge de telèfon enviat pels responsables de comunicació de la institució espanyola, aquesta decisió s’ha pres per ‘marcar distància’ respecte del marit de la infanta Cristina.

Curiosament, en l’operació per esborrar les referències més evidents al gendre de Juan Carlos de Borbó encausat per corrupció ha tocat el rebre també a la infanta Cristina, que també apareix al sumari del cas. La seva secció a la web de la casa reial ha quedat sense l’enllaç a la seva biografia.

Segons ha informat la casa reial espanyola, el duc de Palma continuarà sortint en l’històric d’activitats, però ja no sortirà la seva biografia ni tindrà perfil propi a la web. Les seccions queden ara reservades als reis, als prínceps i a les infantes Elena i Cristina.

 

Més informació: Juan Carlos i Felip de Borbó recuperen la paga extra

VÍDEO: Entrevista amb Armand de Fluvià: ‘El rei és un tarambana’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any