La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El 26 de gener de 2013 es constitueix a Ontinyent l’assemblea comarcal de Compromís, un pas més per consolidar la suma d’esforços, la suma de voluntats i sensibilitats, una passa més per entendre’ns. Bloc + Iniciativa + Verds + Adherits consolidem una realitat política que a la nostra comarca té responsabilitats importants de govern.

No som nouvinguts, cadascun de nosaltres tenim la nostra història, però sobre tot, junts, tenim un futur esperançador per a les dones i homes d’aquest País, d’aquesta comarca.

Són temps difícils, fer política entre tants Bárcenas, Gürtel, “amiguitos”, pseudònims… és realment fastigós. La corrupció política és insuportable, la ciutadania està farta, indignada i en molts casos sense esperances. L’estat del benestar s’enfonsa i sembla no sols que no hi ha alternativa, damunt ens volen fer culpables de la situació.

L’interès partidista i particular, els privilegis, la falta d’ètica, el doble llenguatge, l’incompliment de promeses… fan de la ‘classe’ política un problema social.

Són temps difícils, i per això ara més que mai, fem aquesta passa, reivindiquem la política (sense ‘classe’), reivindiquem la participació política de la ciutadania, estem convençuts que és l’única eixida possible, no podem deixar l’eixida d’aquesta crisi/estafa en mans de qui ens han dut fins ací.

Compromís és l’instrument que ha de fer possible un canvi polític al País Valencià, la suma d’esforços oberts a la ciutadania per tal que recuperem el futur que ens volen furtar.

Per això som ací.

Per acabar amb un sistema corrupte, per posar fi als privilegis de la ‘classe política’, per garantir la regeneració democràtica.

Per garantir els serveis públics: educació, sanitat, serveis socials… per acabar amb ‘boatos’ d’autobombo del governant de torn, per acabar amb el malbaratament dels recursos públics en favor d’interessos privats. Per acabar amb l’oligarquia que mai no en té prou.

Per garantir un canvi al model productiu que ens permeta d’oferir un futur a les dones, homes i joves que viuen al nostre territori.

Perquè no tots els polítics som iguals, per descomptat, i per això ara més que mai hem de demostrar-ho amb el dia a dia.

Fer política al 2013 és difícil, fins i tot costa d’explicar-ho a la gent més pròxima, però es del tot necessari.

Per això som ací.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any