Arrenca l’Any Espriu

  • Acte institucional al Palau de la Música

VilaWeb
Redacció
23.01.2013 - 16:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més d’un centenar d’arenyencs assistiran, aquest vespre, al Palau de la música catalana, a Barcelona, a l’acte inaugural de l’Any Espriu. L’arrencada de l’Any Espriu ha esat especialment intensa a través de la xarxa. Avui mateix s’ha posat en funcionament el web Any Espriu 1913/2013. També a arenyautes.cat s’ha creat un espai AnyEspriu i diversos arenyautes han començat a fer apunts realacionats amb Salvador Espriu o la commemoració. 

L’acte d’obertura de l’Any Espriu és dirigit per Xavier Albertí i comptarà, entre d’altres, amb la participació dels poetes Miquel de Palol i Josep Pedrals, actors com Pere Arquillué, Josep Maria Pou i Pep Tosar i cantants com Sílvia Pérez Cruz i Marisa Martins.

Coincidint amb aquest primer acte, ja s’ha posat en marxa el web “Any Espriu 1913/2013”, que durant tot l’any s’anirà s’actualitzant de nous continguts i mantindrà l’agenda al dia. A més, també hi destaca “la frase del dia”, un format que també utilitzen diversos mitjans de comunicació per anar difonent, dia a dia, l’obra i el pensament d’Espriu.

L’Any Espriu també ha obert un perfil fotografic a Instagram

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any