El poble de Monells, escenari de l’espot per a un nou joc de Nintendo

  • Durant quatre dies, el poble ha estat ocupat per l'equip de rodatge de Dragon Quest VII per a Nintendo 3DS

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Carlota Franco
20.01.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Peratallada, Vic i el municipi madrileny de Chinchón eren els altres finalistes. Però ha estat la plaça porticada del petit poble medieval de Monells, una de les més emblemàtiques del Baix Empordà, que va viure el seu esplendor comercial a l’època de Jaume I, l’escenari triat per rodar l’espot promocional d’un dels jocs més esperats de la temporada pels amants de les videoconsoles: el remake de Dragon Quest VII per a Nintendo 3DS.

Durant aquesta setmana, una comitiva formada per seixanta persones de l’equip de producció  i quaranta figurants han alterat la pau hivernal del poble, convertint la plaça de Monells en un acolorit i ben assortit mercat medieval, atapeït de mercaders, artesans i vianants., i envoltat de càmeres, focus, fils elèctrics… i safates d’entrepans.

De la mà de la productora malaguenya Seaquist A company, que els ha dut fins al municipi, els responsables del projecte han dedicat dos dies a filmar l’espot de trenta segons que servirà per promocionar el llançament del joc, anunciat al Japó per a mitjan de febrer.

Els veïns del poble han estat els sorpresos i privilegiats testimonis de tot aquest intens tragí, que no ha estalviat recursos ni mitjans per dur a terme una producció trepidant i espectacular que atorgarà una dimensió humana, amb rostres d’actors catalans, a l’ambient i els personatges del famós joc de rol.

La versió original de Dragon Quest VII, que data de l’any 2000, va esdevenir el joc més popular de Playstation  al Japó, amb gairebé quatre milions de còpies venudes  poques setmanes després de la sortida al mercat.

Dragon Quest és una veterana sèrie de videojocs de rol dirigida per Yuri Horii, inspirada pels dibuixos d’Akira Toriyama (l’autor de Bola de Drac Z),  que tradicionalment ha estat lligada a les màquines Nintendo i als japonesos. La sèrie no es va començar a comercialitzar a Europa fins a l’any 2006, on també té un gran nombre de seguidors. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any