La Revista Tres deu compleix un mes de vida!

VilaWeb
Redacció
14.01.2013 - 10:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Primer que res donar-vos les gràcies a totes i tots per fer gran la Revista Tres deu -com se sol dir, i no per això li falta raó. Sense vosaltres, els lectors, açò no seria possible!

Hem volgut fer aquest article explicant-vos com va la Revista, perquè considerem que és sa i transparent. Des que vam obrir s’han anat afegint molts col·laboradors al projecte, i segur que n’hi ha més estan per arribar. A la Tres deu, ara per ara, heu pogut llegir Mario Sancho ajudant amb l’actualitat, Pau Berga, Daniel Montfort, Victor Vanyó i Hèctor Serra a la crítica i Amparo Puerto a l’entrevista.

En aquest mes de vida hem publicat 82 articles, una mitjana de quasi 3 articles per dia que sempre hem intentat diversificar al llarg de la jornada. Aquesta freqüència demostra que la música en valencià i la música que es fa i es produeix arreu del País Valencià genera moltíssima informació, que sumat a les més de 12.000 visites que portem (400 al dia) confirma que som un públic potencial i que hi ha un interès per saber dels nostres músics.

Mentre hem anat publicant llistes i vídeos per descobrir-vos cançons i personatges, com també sortejos de discs, entrades i alguna incursió en directe, hem anat creixent molt a les xarxes socials arribant a tindre quasi una trentena de subscripcions, més de 1.000 seguidors a Twitter i quasi 600 fans al Facebook. Són uns números escandalosos per a un projecte tan concret, en valencià i sense cap recurs.

És per això que volem donar les gràcies a tots els que ens heu donat suport des del primer dia. A Sant Gatxo, Lilit i Dionís i Tardor pels discs, i a la productora Tremola per les entrades que hem sortejat i sortejarem. Al projecte de La Barra Sonora de Bocabadats Mèdia, que ens deixen publicar els seus magnifics reportatges. A l’Altaveu.cat per l’organització de l’agenda, a VilaWeb Onitnyent, i també als grups i festivals que de seguida han reaccionat donant-nos suport com ara LMDO, Arrap, Frida, Atupa, Tardor, Escala i Corda, El Diluvi, La Caixa de Gel, Escola Valenciana, Aspencat, Martin Plan B, Carles Biano i Orxata, Low Cost Festival, Festaborigen… I molts que vindran i seran benvinguts!

Ara toca seguir creixent, i esforçar-nos més encara per millorar la qualitat dels continguts i continuar oferint-vos-en de nous tots els dies! Visca la música!

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any