La versió per a iPad del llibre “Catalunya: Estat propi, Estat ric”, dels més descarregats en català

  • Ha aconseguit fer-se un lloc en el top de publicacions de no-ficció més venudes en català a les llibreries de Catalunya

VilaWeb
Redacció
03.01.2013 - 12:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Cercle Català de Negocis ha editat en versió iPad el llibre Catalunya: Estat propi, estat ric, obra de Joan Canadell i Albert Macià. Si la versió en paper, editada per Viena Edicions, ha aconseguit fer-se un lloc en el top de publicacions de no-ficció més venudes en català a les llibreries de Catalunya, el mateix ha passat a la xarxa; Catalunya: Estat propi, estat ric es troba entre els més descarregats de l’Apple store pel que fa a tots els llibres editats en llengua catalana. Des que està a l’iBookstores sempre ha ocupat la primera o segona posició dels llibres més venuts en català.

Aquesta versió, que permet veure tots els continguts de l’edició en paper, és interactiva, fet que subratllen els seus autors. Això fa que estiguin a disposició de l’usuari molts més gràfics, els estudis complerts, els links de vídeos que parlen dels conceptes que s’hi expliquen, els links dels informes utilitzats per fer alguns estudis i molta altra informació d’utilitat pel lector, molta de la qual no es va poder incloure en la versió en paper per no fer inviable el volum del llibre.

Els autors del llibre digital consideren que aquesta és una bona eina per explicar gràficament els arguments que el CCN ha anat construint els darrers quatre anys i que fonamenten les raons econòmiques pel si en el referèndum amb documentació exhaustiva.

El preu de venda és de 4,99 euros i es pot adqurir en aquest enllaç.

D’altra banda, les persones que el comprin rebran notificacions de tots els canvis que s’hi vagin introduint en el futur. Aquestes modificacions s’aniran fent a mesura que es facin actualitzacions dels estudis o se n’incorporin de nous. Ara com ara, el CCN està treballant en la versió anglesa també per a la tauleta d’Apple amb l’objectiu de difondre internacionalment el seu missatge. El Cercle considera que aquest és el moment més apropiat per fer-ho, atès que molts mitjans internacionals, així com l’opinió pública de molts països, està pendent del que passa a Catalunya i demana informació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any