L’administració talismà de Manises

  • Fa quatre anys seguits que ven premis importants a la rifa de Nadal · Enguany, una sèrie de la grossa · L'any passat, un controvertit segon premi que va anar a parar a diversos polítics encausats per corrupció

VilaWeb
Redacció
22.12.2012 - 14:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’administració número 3 de Manises, un establiment familiar obert fa 12 anys, ha esdevingut un talismà: ja fa quatre anys seguits que reparteix premis importants. Enguany, una sèrie de la grossa, que són 10 dècims. Traduït en diners, ha repartit uns quatre milions d’euros. Tots aquestes dècims han estat venuts per finestreta aquesta última setmana.

Es dóna la circumstància que aquesta mateixa administració va vendre l’any passat el segon premi i dos cinquens repartint gairebé 215 milions d’euros en un sorteig que portà controvèrsia, car entre els compradors de dècims del segon premi hi havua els equips de govern de la diputació de València i dels ajuntaments de Xàtiva, amb Alfonso Rus al capdavant, i de Manises, amb Enrique Crespo, encausat per frau en el cas Emarsa. Rus va guanyar, l’any passat, 625.000 euros. Aleshores va dir que els faria servir per pagar deutes. Crespo va haver de presentar el dècim al jutge com a aval.

Tota la informació sobre la rifa de Nadal i els números premiats:

La grossa de Nadal esquitxa el país: 76.058

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any