PSM i Entesa convoquen el congrés de confluència per al 23 de febrer

  • Volen consolidar un tercer espai polític balear, nacionalista i progressista

VilaWeb
Redacció
16.12.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El consell de direcció política del PSM-Entesa Nacionalista i el consell nacional d’Entesa per Mallorca han fet dissabte a Bunyola una reunió conjunta, amb l’objectiu de convocar el congrés de confluència de les dues organitzacions nacionalistes progressistes, que tindrà lloc el 23 de febrer. El secretari general del PSM, Biel Barceló, ha remarcat la importància de la reunió d’ahir, en què es va fer el ‘pas definitiu perquè les organitzacions conflueixin en una organizació unitària de l’esquerra mallorquinista i nacionalista’.

El president d’Entesa, Biel Huguet, va afirmar que volen ‘consolidar aquest tercer espai polític, que aspira a continuar creixent per a representar una àmplia majoria social i ser alternativa de govern, tant a Mallorca com a totes les Illes’.

Barceló va explicar que el projecte és obert a totes les candidatures locals de l’àmbit del nacionalisme progressista, i a totes les persones que hi vulguin participar i que pensin ‘que hi ha d’haver alternatives a les retallades socials i alternatives econòmiques per a sortir de la crisi’.

També va emfasitzar que el model aposta per la defensa del ‘país, la llengua catalana, la cultura i el teixit empresarial amenaçats per la política equivocada del PP, aquí i a Madrid’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any