Enric Morera: ‘Volem oferir l’exemple d’aquesta cooperativa política que és Compromís’

  • La coalició es presenta avui a Madrid · Vol explicar la idea que és un ‘equip potent’

VilaWeb
Redacció
12.12.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Volem ensenyar que som un gran equip i que Joan Baldoví, el nostre diputat a Madrid, en forma part. Que fa una gran feina, però que té una base important al País Valencià.’ Aquest és l’objectiu de la presentació que fa avui la Coalició Compromís a Madrid, segons que ha explicat a VilaWeb el síndic del grup parlamentari de les corts, Enric Morera. ‘No anem a donar lliçons a ningú, però volem oferir l’exemple d’aquesta gran cooperativa política que és Compromís’, afegeix.

‘Estem disposats a liderar una candidatura a les eleccions europees. Cal tenir en compte que la circumscripció és única per a tot l’estat. Els valencians hem de tenir línia directa amb Europa com ara amb Madrid. Creiem que tenim la potència per aportar els valors i les idees d’un nou espai d’innovació política.’ Morera explica que avui han convidat gent valenciana i gent de Madrid per explicar-se i conèixer-se. ‘Hi ha molta gent de l’estat que ens diu que vol afegir-se a Compromís. Ens volem explicar.’

‘Ens presentem a Madrid acompanyats pel més gran músic de la música tradicional valenciana, en Pep Gimeno “Botifarra”, que és un petit regal que volem oferir als qui ens acompanyin’, diu Morera.  L’acte serà a les set del vespre a l’Ateneu de Madrid i hi intervindran Enric Morera, Mònica Oltra, Joan Baldoví, Joan Ribó, Fran Ferri i Rafa Climent, batlle de Muro.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any