Dídac Rocher encara la gravació d’un CD a partir de poemes d’Espriu

  • El cantautor arenyenc vol produir aquest treball a través del micromecenatge que ofereix Verkami

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
28.11.2012 - 11:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘El minotaure i Teseu’ és el títol que engloba un conjunt de poemes de Salvador Espriu que Dídac Rocher vol aplegar en un CD. El treball és una visió personal i íntima d’una part de l’obra del poeta que combina cançons i poemes recitats amb acompanyament musical.

‘El minotaure i Teseu’ no surt del no-res. Fou l’any 2010 que, amb motiu del 25è aniversari de la mort del poeta, el Cementiri d’Arenys va acollir la inauguració oficial del Correllengua i ho va fer amb un recital a càrrec del mateix Rocher -acompanyat d’altres músics i ballarina- amb aquest mateix títol. Una mostra del que es va poder veure el 2010 a Arenys de Mar és aquesta peça titulada ‘Escrit a la manera de Salom’. Aquest serà el tercer disc de Rocher, després d”El Nus’ i ‘Porpra’, en els quals ha musicat poemes de Ponç Pons, Màrius Sampere, Sebastià Alzamora o Joan Margarit, entre d’altres.

Per aconseguir els diners necessaris per editar-lo, Rocher ha optat per l’opció del micromecenatge a través del web de Verkami, com ja va fer amb el disc anterior. En aquest vídeo ell mateix explica que a més del suport econòmic, el micromecenatge aporta “un vincle emocional entre l’artista i el públic”, per la qual cosa valora aquesta manera de finançar els seus treballs. L’objectiu de Rocher és aconseguir 3.000 euros i es poden fer aportacions d’entre 5 i 400 euros, que comporten recompenses diferents. Podeu accedir a tota la informació a través del seu espai a Verkami.

Està previst que ‘El minotaure i Teseu’ estigui editat el dia 23 de febrer de 2013, dia en què hi ha programada la presentació del disc al Teatre Principal, dins els actes de commemoració del centenari del naixement de Salvador Espriu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any