[VÍDEO] Catalans a l’estranger criden a una participació multitudinària el #25N

  • És el segon vídeo de la Fàbrica per la campanya electoral després de l'èxit de 'Cauen els murs'

VilaWeb
Redacció
22.11.2012 - 22:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Milers de catalans que resideixen a l’estranger han tingut dificultats greus per a poder votar en les eleccions parlamentàries del 25 de novembre i molts, finalment, no podran votar. Per això la Fàbrica (grup d’acció per la independència dirigit per Salvador Cardús) els ha demanat de participar en el vídeo perquè convidin els residents de Catalunya a votar per ells. ‘#VotaPerMi’ té catalans residents a Xang-hai, Reikjavík, Mèxic DF, Nova York, Berlín, Colorado, Washington, Minneapolis, etc., que han enregistrat un clip demanant una alta participació el 25-N.

El vídeo s’ha fet a partir d’una idea original de Raimon Puigjaner, des de Washington, amb la col·laboració de David Boronat, i amb guió i realització de Francesc Canosa i Ramon M. Piqué. Els últims catalans que expliquen que no podran votar són l’economista Germà Bel i el filòsof Jordi Graupera des de Nova York.

Aquest és el segon vídeo que ha preparat la Fàbrica per aquesta campanya. El primer va ser ‘Cauen els murs‘, fet a partir d’una idea original de Vicent Partal, amb guió i realització de Ramon M. Piqué, i amb la veu de Miquel Calçada. ‘Cauen els murs’ ha esdevingut un èxit a la xarxa amb més de 160.000 visites a Youtube entre les diverses traduccions que se n’han fet.

 

Més informació: La junta electoral espanyola prohibeix a la Generalitat de promoure la participació electoral

VÍDEO: Màrius Serra, Salvador Cardús i Jaume Ayats proposen un ‘Clam de llibertat’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any