Una dona perd la visió d’un ull durant els aldarulls d’ahir a Barcelona

  • Va rebre un fort impacte a l'ull esquerre que li va fer esclatar el globus ocular

VilaWeb
Redacció
15.11.2012 - 17:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una dona va quedar ferida ahir al vespre a Barcelona, després de la manifestació amb motiu de la vaga general, i aquesta matinada ha estat intervinguda quirúrgicament a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. La dona va rebre ahir un fort impacte a l’ull esquerre, que li va fer esclatar el globus ocular. Els metges li han pogut reconstruir l’ull, però en perdrà la visió.

Alguns testimonis que eren amb la dona quan va ser ferida afirmen que va rebre l’impacte d’una bala de goma. Per la seva banda, el conseller d’Interior, Felip Puig, ha confirmat que entre els ferits ahir hi havia una persona amb una lesió ocular però ha negat que fos per una bala de goma, ja que assegura que ahir no se’n va disparar cap. L’afirmació de Puig, però, contrasta amb els testimonis, entre els quals periodistes, que van poder comprovar com els mossos disparaven bales de goma.

Les càrregues al centre de Barcelona van tenir lloc un cop acabada la manifestació anticapitalista, entre la plaça de la Catedral i la via Laietana. Alguns dels manifestants que s’havien quedat van increpar els agents, i van llançar ampolles. Aleshores els mossos van començar a carregar (vídeo).

En aquest vídeo, es veu la dona ferida i com després és atesa:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any