Desnonaments i altres coses

VilaWeb
VilaWeb
Salva Galiana
12.11.2012 - 17:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Malauradament passen els anys i continuen els desnonaments. Van començar, com a mínim, en el temps de José R. Zapatero, i continua en el de Mariano Rajoy.

Avui mateix, en un telediari d’audiència estatal, han comunicat que fins a tres vegades es va refusar al Congrés espanyol una revisió de les hipoteques i es va negar la dació com a pagament.

No posen tantes objeccions quan es tracta de protegir més d’una entitat bancària, i a més amb una immensa quantitat de milions d’euros. Potser que el perdó del deute dels partits polítics per part d’algunes entitats bancàries no hi tinga res a veure en tot açò.

Com diu l’article:

‘A més aquest tribunal en l’informe de fiscalització dels partits polítics a 31 de desembre de 2006 diu que: els partits polítics devien a les entitats de crèdit les següents quantitats:

PSOE (inclòs PSC)………..58,4 milions d’euros

PP …………………………55,7 milions

IU …………………………15,1 milions

PNB………………………..14,7 milions

CIU ………………………..11,9 milions ‘

No he volgut esbrinar ni actualitzar des d’aquell 2006 a l’actualitat. No tinc a la farmaciola pastilles per a poder dormir. Pot ser d’infart. Ara veig clara la necessitat dels partits polítics de donar tants milions a la majoria de bancs. I com s’han posat d’acord tan ràpidament. No s’han afanyat tant a ajudar els ciutadans; de fet encara no ho han fet. Si no recorde malament, fins avui hi ha tres suïcidis. Esperem que no vaja en augment. Quantes morts seran necessàries per a parar aquest desficaci? No són suficients tres morts? Quantes morts són les necessàries?

PS: Per què ningú no diu què passa a Islàndia amb la banca?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any