‘Pere Navarro. Federalisme’, lema de campanya del PSC

  • El candidat socialista ha presentat avui el cartell i el lema de campanya

VilaWeb
Redacció
07.11.2012 - 14:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El PSC ha presentat el lema de campanya, que resumeix la seva principal aposta: ‘Pere Navarro. Federalisme’. El candidat a la presidència de la Generalitat ha dit que era un lema clar i transparent: ‘diu que no estem a favor de la independència, ni del centralisme, estem a favor de l’estat federal’. I defensa que exemplifica la transparència que demana a la resta. En aquest sentit, ha reptat el candidat de CiU, Artur Mas, a ser també clar i precisar si donaria suport o no a la independència en un hipotètic referèndum.

Pel que fa al cartell, hi apareix un primer pla de Navarro amb el lema ben visible, mentre que el logotip del PSC i el lema de pre-campanya (‘L’alternativa sensata’) hi tenen una presència secundària. Hi ha un segon cartell, també amb la cara de Navarro, i amb dues franges negres on s’hi pot llegir ‘No a la independència’ i ‘No al centralisme’.

En resposta als periodistes, Navaro ha dit que veia amb bons ulls un referèndum sobiranista sempre que sigui ‘legal i acordat’. I que si de manera àmplia els catalans demanen fer aquesta consulta, les forces polítiques espanyoles hauran de ser ‘sensibles’ a la qüestió. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any